Reklama
 
Blog | Miroslav Handšuh

Kdo nebyl náš, ten dostal přes hubu. Sapér Vodička.

Demokraté se houfně podivují, co jsou češi za národ.Káťa,která se hrdině postavila náckům, byla shledána viníkem a většina s tím souhlasí. Pravda a láska, prý, opět nezvítězila. Lidé,kteří mají hvězdné nebe nad sebou a zákony je nezajímají,protože je mají v sobě, moralizují. A přitom se to zdá být tak prosté. Chceme mít svobodu demonstrovat svoje názory? A má to právo být pro každého? Může demonstrovat blbec? Nebo gay? Komunista, zelenej, odborář, učitel? Nebo člen nějaké národní strany? A má tu případnou demonstraci hlídat policie?

Nebylo by lepší aby se strana s jiným názorem demonstraci postavila a své odpůrce zbila? A policie by nesměla do těchto sporů zasahovat.To je demokracie sapéra Vodičky. Jak by reagovali např.Zelení,kdyby je při povoleném zablokování přechodů,
nebo jiné oblíbené kratochvíli – lezení na komíny, odpůrci profackovali? Ti hoši,
kteří tyto akce provádějí, moc dobře ví, že se jim nic nestane. Kamery a ochránci práv čekají na sebemenší záminku aby mohli křičet o totalitě,policejním státě atd.
Holt ty komunistický reflexe v nás pořád jsou, a nejhorší je, že jsou i v lidech, kteří se narodily,případně většinu života prožili, po roce 89.
Jestli je pravdivý údaj 94 procent z TV Prima,v anketě o Kátě,není to s náma zas tak špatný.

Reklama